Dejka

  Kafshë


Dejka

EMRI LATINISHT

Apus apus

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ ApusApusKlausRoggel03 by Klaus Roggel, Berlin – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:ApusApusKlausRoggel03.jpg#/media/File:ApusApusKlausRoggel03.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Dejka":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/dejka
"Dejka," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018