Gjethedelli heshtor

  Bimë


Gjethedelli heshtor

EMRI LATINISHT
Plantago lanceolata

Emërtime të tjera
● bar prerës
● bar i të premit
● dejzë
● lule dredhi
● dejçë
● platen
● platango

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ Ribwort 600 by sannse – Originally uploaded to English Wikipedia as Ribwort 600.jpg. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ribwort_600.jpg#/media/File:Ribwort_600.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Gjethedelli heshtor":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/gjethedelli-heshtor
"Gjethedelli heshtor," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018