Kaliboba

  Bimë


Kaliboba

EMRI LATINISHT
Arnica montana

Emërtime të tjera
● arnikë
● vidhëz

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ ARNICA MONTANA – GENTO – IB-845 (Àrnica) by Isidre blanc – Own work. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:ARNICA_MONTANA_-_GENTO_-_IB-845_(%C3%80rnica).JPG#/media/File:ARNICA_MONTANA_-_GENTO_-_IB-845_(%C3%80rnica).JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Kaliboba":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/kaliboba
"Kaliboba," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018