Kallami

  Bimë


Kallami

EMRI LATINISHT
Arundo donax

Emërtime të tjera
● kallam i madh
● kallam i butë
● kallam donaks

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ Arundo donax 002 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Arundo_donax_002.JPG#/media/File:Arundo_donax_002.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Kallami":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/kallami
"Kallami," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018