Kenopodi

  Bimë


Kenopodi

EMRI LATINISHT
Chenopodium

Emërtime të tjera

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ MagentaSpreen Chenopodium giganteum EdibleOffice by Zoey Kroll / edibleoffice – http://www.flickr.com/photos/edibleoffice/2721280203/. Licensed under GFDL via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:MagentaSpreen_Chenopodium_giganteum_EdibleOffice.jpg#/media/File:MagentaSpreen_Chenopodium_giganteum_EdibleOffice.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Kenopodi":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/kenopodi
"Kenopodi," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018