Llapoi hibrid

  Bimë


Llapoi hibrid

EMRI LATINISHT
Petasites hybridus

Emërtime të tjera
● llapod hibrit
● lepua
● rapuh

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ Petasites hybridus 443719294 by Mark Robinson from Williton, UK – ID PleaseUploaded by bff. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Petasites_hybridus_443719294.jpg#/media/File:Petasites_hybridus_443719294.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Llapoi hibrid":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/llapoi-hibrid
"Llapoi hibrid," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018