Plepi i zi

  Bimë


Plepi i zi

EMRI LATINISHT
Pupulus nigra

Emërtime të tjera
● plep
● iti
● shpel

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ PopulusNigra2a by Christian Fischer. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:PopulusNigra2a.jpg#/media/File:PopulusNigra2a.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Plepi i zi":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/plepi-i-zi
"Plepi i zi," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018