Purqarku mjekësor

  Bimë


Purqarku mjekësor

EMRI LATINISHT
Nasturtium officinale

Emërtime të tjera
● kadrama
● shelp
● shërç
● këmbësorrë
● kardamine

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ Nasturtium officinale marais-blangy-tronville 80 25052007 1 by Olivier Pichard – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Nasturtium_officinale_marais-blangy-tronville_80_25052007_1.jpg#/media/File:Nasturtium_officinale_marais-blangy-tronville_80_25052007_1.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Purqarku mjekësor":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/purqarku-mjek%c3%absor
"Purqarku mjekësor," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018