Qepë deti

  Bimë


Qepë deti

EMRI LATINISHT
Drimia maritima

Emërtime të tjera

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ Drimia maritima 3 by Zeynel Cebeci – Own work. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Drimia_maritima_3.jpg#/media/File:Drimia_maritima_3.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Qepë deti":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/qep%c3%ab-deti
"Qepë deti," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018