Rrush frëngu serezi

  Bimë


Rrush frëngu serezi

EMRI LATINISHT
Ribes uva crispa

Emërtime të tjera
● rrush frëngu
● rrush Venediku
● rrush serezi

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ By Brass hat (Own work) [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Rrush frëngu serezi":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/rrush-fr%c3%abngu-serezi
"Rrush frëngu serezi," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018