Shelgu i bardhë

  Bimë


Shelgu i bardhë

EMRI LATINISHT
Salix alba

Emërtime të tjera
● shelg
● shelk
● shelnjë
● shel

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ Salix alba 004 by Willow – Own work. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Salix_alba_004.jpg#/media/File:Salix_alba_004.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Shelgu i bardhë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/shelgu-i-bardh%c3%ab
"Shelgu i bardhë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018