Tisi

  Bimë


Tisi

EMRI LATINISHT
Taxus boccata

Emërtime të tjera
● dëllinja e butë
● dyshe
● tisë
● vejnë
● vejnë e kuqe

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ Taxus baccata 02 ies by Frank Vincentz – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Taxus_baccata_02_ies.jpg#/media/File:Taxus_baccata_02_ies.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Tisi":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/tisi
"Tisi," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018