Urthi

  Bimë


Urthi

EMRI LATINISHT
Hedera helix

Emërtime të tjera
● bershlem
● brushtull
● hurthk
● larth
● lurth
● urdhë
● urdhëz

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ Ivy 55uf by Uwe H. Friese – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ivy_55uf.jpg#/media/File:Ivy_55uf.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Urthi":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/urthi
"Urthi," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018