Hardhuca e mureve

  Kafshë


Hardhuca e mureve

EMRI LATINISHT

Podarcis muralis

Emërtime të tjera:
⦁ hardhja
⦁ hardha
⦁ hardhela

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ – Podarcis muralis – by User:Nino Barbieri – Own work. Licensed under CC BY 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:-_Podarcis_muralis_-.jpg#/media/File:-_Podarcis_muralis_-.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Hardhuca e mureve":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/hardhuca-e-mureve
"Hardhuca e mureve," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018