Kerr fundi

  Kafshë


Kerr fundi

EMRI LATINISHT

Polyprion americanus

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ I, Drow male [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC BY-SA 4.0-3.0-2.5-2.0-1.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0-3.0-2.5-2.0-1.0)], via Wikimedia Commons


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Kerr fundi":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/kerr-fundi
"Kerr fundi," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018