Sy thëllëze

  Bimë


Sy thëllëze

EMRI LATINISHT
Adonis aestivalis

Emërtime të tjera

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ Adonis aestivalis eF. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Adonis_aestivalis_eF.jpg#/media/File:Adonis_aestivalis_eF.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Sy thëllëze":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/sy-th%c3%abll%c3%abze
"Sy thëllëze," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018