Vodha

  Bimë


Vodha

EMRI LATINISHT
Sorbus aucuparia

Emërtime të tjera
● rrush qeni
● vadhëz e egër
● vadhës zogkapëse
● vadhë

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ Sorbus aucuparia kpjas 19082005 1. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Sorbus_aucuparia_kpjas_19082005_1.jpg#/media/File:Sorbus_aucuparia_kpjas_19082005_1.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Vodha":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/vodha
"Vodha," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018