YJE MBI DRIN

  Kinoteka

Yje mbi Drin

Viti:
1979

Zhanri:
Dramë

Shteti:
Shqipëri

Prodhuesi i filmit – Studio:

Data e Publikimit:

Regjia:
Ismail Zhabjaku

Producent:

Skenari:
Halil Kamberi, Muharrem Skënderi

Muzika:
Hajg Zaharjan

Aktorë:
● Adriana Ceka
● Serafin Fanku
● Aleksandër Prosi
● Stavri Shkurti
● Pjetër Gjoka
● Liri Lushi
● Mimika Luca
● Sokol Progni
● Vasillaq Vangjeli
● Katerina Kote
● Dashnor Zyberi
● Ardian Cerga

Subjekti:
Ismail Zhabjaku (1978) Pasi largohen specialistët e huaj, inxhinier Lulëzimi ngarkohet të punojë për ndërtimin e hidroçentralit të Fierzës. Lulëzimi përpiqet të gjejë zgjidhje teknike për të ndërtuar vepra të prodhimit të energjisë jo vetëm në Shqipëri por edhe në Ballkan.

Pamje nga Filmi

Vlerësimi IMDB:

Burime, referenca dhe shënime:
Filmat shqiptarë
✤ Lidhja në IMDB


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "YJE MBI DRIN":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/yje-mbi-drin
"YJE MBI DRIN," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018