Zorreca

  Bimë


Zorreca

EMRI LATINISHT
Potentilla tormentilla

Emërtime të tjera
● potntilë e përpjetë
● pesëfojë e rëndomtë

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ Potentilla erecta01 by User:Tigerente – Own work. Licensed under CC BY 2.5 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Potentilla_erecta01.jpg#/media/File:Potentilla_erecta01.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Zorreca":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/zorreca
"Zorreca," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018