Zhumbrica kaptinore

  Bimë


Zhumbrica kaptinore

EMRI LATINISHT
Thymus capitatus

Emërtime të tjera
● thrume
● thimar
● trumëz

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ Thymbra capitata Ghajn Tuffieha Malta 02 by Denis Barthel (talk) – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Thymbra_capitata_Ghajn_Tuffieha_Malta_02.jpg#/media/File:Thymbra_capitata_Ghajn_Tuffieha_Malta_02.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Zhumbrica kaptinore":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/zhumbrica-kaptinore
"Zhumbrica kaptinore," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018