Verri i zi

  Bimë


Verri i zi

EMRI LATINISHT
Alnus glutinosa

Emërtime të tjera
● vërri
● vrri
● veshtullak

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ Alnus glutinosa 011 by Willow – Own work. Licensed under CC BY 2.5 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Alnus_glutinosa_011.jpg#/media/File:Alnus_glutinosa_011.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Verri i zi":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/verri-i-zi
"Verri i zi," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018