Veshtulla

  Bimë


Veshtulla

EMRI LATINISHT
Viscum album

Emërtime të tjera
● dishëll
● eshell
● mihnjë
● nemë
● veshk
● veshtull

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ Viscum album 002 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Viscum_album_002.JPG#/media/File:Viscum_album_002.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Veshtulla":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/veshtulla
"Veshtulla," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018