Xana

  Bimë


Xana

EMRI LATINISHT
Spartium junceum

Emërtime të tjera
● gjineshtër
● ngjyruese
● xanë
● gjishtër
● shqinde
● shqin
● sqinde
● shqinde
● gushtericë
● xinë
● xerxelja

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ Spartium junceum4 by A. Barra – Own work. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Spartium_junceum4.jpg#/media/File:Spartium_junceum4.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Xana":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/xana
"Xana," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018