Xerxelja gnidium

  Bimë


Xerxelja gnidium

EMRI LATINISHT
Daphne gnidium

Emërtime të tjera
● hollokuq
● kafsë
● kapsë

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ Daphne gnidium1. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Daphne_gnidium1.jpg#/media/File:Daphne_gnidium1.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Xerxelja gnidium":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/xerxelja-gnidium
"Xerxelja gnidium," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018