Xherrokulli

  Bimë


Xherrokulli

EMRI LATINISHT
Colchicum autumnale

Emërtime të tjera
● boqes
● kçe
● bar plakash
● bar tamli
● lule shën Bitri
● lule buçi
● gaçea kokërr
● boqër
● lule mjeshtri
● gjerrokull
● xhevrrokull
● xhërokull

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ Colchicum autumnale 01 by Lestat (Jan Mehlich) – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Colchicum_autumnale_01.JPG#/media/File:Colchicum_autumnale_01.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Xherrokulli":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/xherrokulli
"Xherrokulli," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018