Xinxife

  Bimë


Xinxife

EMRI LATINISHT
Ziziphus zizyphus

Emërtime të tjera
● ide

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ Ziziphus zizyphus foliage by Júlio Reis – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ziziphus_zizyphus_foliage.jpg#/media/File:Ziziphus_zizyphus_foliage.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Xinxife":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/xinxife
"Xinxife," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018