Zambaku i ujit

  Bimë


Zambaku i ujit

EMRI LATINISHT
Nymphaea alba

Emërtime të tjera
● lëkue i bardhë
● ikne nelofer
● ikene e bardhë

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ Nymphaea alba 0003 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Nymphaea_alba_0003.JPG#/media/File:Nymphaea_alba_0003.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Zambaku i ujit":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/zambaku-i-ujit
"Zambaku i ujit," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018