ADRIATIKU

  FESH


ADRIATIKU
✤ (1987). Gazetë lokale, organ i Komitetit të PPSH për rrethin e Durrësit. Numri i parë doli më 14.5.1967. Botohet dy herë në javë.

(H. So.)

Burime, referenca dhe shënime:
Fjalori Enciklopedik Shqiptar (1985)
Artikulli origjinal – AdriatikuEnciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "ADRIATIKU":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/adriatiku
"ADRIATIKU," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018