ALBIMPORT

  FESH


ALBIMPORT
✤ Ndërmarrje e tregtisë së jashtme që merret me importimin e një emërtese të caktuar mallrash ushqimore, lëndë të para, kimikate etj. me qendër në Tiranë. A I. e ushtron veprimtarinë në përputhje me detyrat e planit për zhvillimin e ekonomisë e të kulturës së vendit.

(A. G.)

Burime, referenca dhe shënime:
Fjalori Enciklopedik Shqiptar (1985)
Artikulli origjinal – AlbimportEnciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "ALBIMPORT":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/albimport
"ALBIMPORT," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018