Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)

  FESH
BUDULLA BUTKA SALI
BUE AMI BUTRINTI
BUGJONI BUXHETI I SHTETIT SOCIALIST
BUJANI BUZA AFEDURRA
BUJQËSIA BUZI
BUJQËSIA SOCIALISTE EUZI HIQMET
BUKA BUZI TAFIL
BUKLI BUZUJI
BULARATI BUZUKU GJON
BULETIN I INSTITUTIT TË STUDIMEVE BUZURSHEKU
BULETINI I INSTITUTIT TË SHKENCAVE BYKU ANASTAS
BULETIN I SHKENCAVE BUJQËSORE BYLISI
BUIETIN I SHKENCAVE TEKNIKE BYLYSHI HAJREDM
BULETIN I SHKENCAVE TË NATYRËS BYROJA INFORMATIVE E PARTIVE KOMUNISTE E PUNËTORE
BULETIN I UNIVERSITETIT SHTETËROR TË TIRANËS BYROJA POLITIKE E KQ TË PPSH
BUIETIN I UNIVERSILETIT SLITETËROR TË TIRANËS BYROJA TEKNOLOGJIKE
BULETIN I UNIVERSITETIT TË TIRANËS BYTYÇI
BULETIN PËR SHKENCAT NATYRORE BYTYÇI NDUE
BULETIN PËR SHKENCAT SHOQËRORE CAKSANI
BULETIN SIZMOLOGJIK CALE PANDELI
BULETINET METEOROLOGJIKE DHE HIDROLOGJIKE CARA DERVISH
BULETINI FINANCIAR CARRA SHKURTE SKURAJ
BULETINI I MJEKËSISË USHTARAKE CEDRI
BULETINI I SHKENCAVE GJEOLOGJIKE CEMI
BULETINI I SHKENCAVE MINERARE CENTRALET ELEKTRIKE
BULETINI I SHKENCAVE ZOOTEKNIKE E VETERINARE CENTRALIZMI BUROKRATIK
BULETINI JESHIL CENTRALIZMI DEMOKRATIK
BULETIM NAFTA DHE GAZI CERKOSPORA
BIILETINI SHKENCOR CERKOVICA
BULGARECI CERNOJEVIQËT
BULKA NONDA CEROVA RIZA
BULMETI CËRUJA
BULQIZA CËRRIKU
BUNA CIGARET
BURETO CILKA GRIGOR
BURIMASI CIMOHOVSKI VACLAV
BURIMET CIPO KOSTAQ
BURIZANA COKU GJETO
BURKAR ZHAK COMMERCE EXTËRIEUR ALBANAIS
BUROKRATIZMI CUCA E MALEVE
BURRELI CUKALI
BUSTI CURANI STEFAN
BUSHATI CUKRAJ I EPËRM
BUSHATLLINJTË CURRI BAJRAM
MEHMET PASHË BUSHATLLIU CURRILAT
IBRAHIM PASHË BUSLIATLLIU CVIJIÇ JOVAN
BUSHI CYLJA DYJARE
BUSHNESHI ÇABEJ EQREM
BUSHTRICA ÇAÇI SKËNDER
BUTAKËT ÇAJI I MALIT

Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/fjalori-enciklopedik-shqiptar-1985
"Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018

Faqe: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41