Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)

  FESH
INSTITUTI I KËRKIMEVE TË PEMËVE FRUTORE E TË VRESHTAVE ISLAMIZMI
INSTITUTI I KËRKIMEVE TË ULLIRIT DHE AGRUMEVE ISOJA
INSTITUTI I KËRKIMEVE TË ZOOTEKNISË ISPENXHA
INSTITUTI I KËRKIMEVE VETERINARE ISUFI ELEZ
INSTITUTI I KULTURËS POPULLORE ISHMI
INSTITUTI I LARTË BUJQËSOR I KORÇËS ISHMI SHYQYRI
INSTITUTI I LARTË BUJQËSOR I TIRANËS ISHUJT E KSAMILIT
INSTITUTI I LARTË I ARTEVE ISHULLI I ZVËRNECIT
INSTITUTI I LARTË I KULTURËS FIZIKE VOJO KUSHI ISHULLI KUNE
INSTITUTI I LARTË PEDAGOGJIK ALEKSANDER XHUVANI ISHULLI TONGO
INSTITUTI I LARTË PEDAGOGJIK GJIROKASTËR ISHULL-LEZHA
INSTITUTI I LARTË PEDAGOGJIK SHKODËR ITALBA
INSTITUTI I MISRIT DHE I ORIZIT IVANAJ FRAN NDUE
INSTITUTI I MJEKËSISË POPULLORE IVANAJ NIKOLLË
INSTITUTI I MONUMENTEVE TË KULTURËS IZVORI
INSTITUTI I PERIMEVE DHE I PATATES JABLANICA
INSTITUTI I STUDIMEVE JAKQMONI FRANÇESKO
INSTITUTI I STUDIMEVE DHE I PROJEKTIMEVE GJEOLOGJIKE TË NAFTËS E TË GAZIT JAKOVA KOLË
INSTITUTI I STUDIMEVE DHE I PKOJEKTIMEVE MEKANIKE JAKOVA PRENKË
INSTITUTI I STUDIMEVE DHE I PROJEKTIMEVE TEKNOLOGJIKE TË MINERALEVË JALI I VUNOIT
INSTITUTI I STUDIMEVE DHE I PROJEKTIMEVE TEKNOLOGJIKE TË NAFTËS E GAZIT JAPODËT
INSTITUTI I STUDIMEVE DHE I PROJEKTIMEVE TË GJEOLOGJISË JAPYGËT
INSTITUTI I STUDIMEVE DHE I PROJEKTIMEVE TË HIDROCENTRALEVE JARNIK JAN URBAN
INSTITUTI I STUDIMEVE DHE I PROJEKTIMEVE TË INDUSTRISË SË LEHTË DHE USHQIMORE JEHONA E SKRAPARIT
INSTITUTI I STUDIMEVE DHE I PROJEKTIMEVE TË METALURGJISË JENIÇERËT
INSTITUTI I STUDIMEVE DHE I PROJEKTIMEVE TË MINIERAVE JERGUCATI
INSTITUTI I STUDIMEVE DHE I PROJEKTIMEVE TË RRUGËVE E HEKURUDHAVE JET’ E RE
INSTITUTI I STUDIMEVE DHE I PROJEKTIMEVE TË TEKNOLOGJISË KIMIKE JETA DHE KULTURA
INSTITUTI I STUDIMEVE DHE I PROJEKTIMEVE TË URBANISTIKËS DHE ARKITEKTURËS JETA E RE
INSTITUTI I STUDIMEVE DHE I PROJEKTIMEVE TË VEPRAVE INDUSTRIALE JEZERCA
INSTITUTI I STUBIMEVE DHE I PROJEKTIMEVE TË VEPSAVE TË KULLIMTT E TË UJITJES JIREÇEK KONSTANTIN
INSTITUTI I STUDIMEYE DHE I TEKNOLOGJISË NË NDËRTIM JOKL NORBERT
INSTITUTI I STUDIMEVE MARKSISTE-LENINISTE PRANË KOMITETIT QENDROR TË PPSH JONIMAJT
INSTITUTI I STUDIMEVE PEDAGOGJIKE JONXHA
INSTITUTI I STUDIMEVE TË MARRËDHËNIEVE NDËRKOMRËTARE JORGA NIKOLLA
INSTITUTI I STUDIMIT TË TOKAVE JORGONI JORGJI
INSTITUTI I SHKENCAVE JOVANOVIÇ PAVLE PAJO
INSTITUTI KËRKIMOR I HIGJIENËS EPIDEMIOLOGJISË DHE I PRODHIMEVEIMUNOBIO-LOGJIKE JUBANI ZEF
INSTITUTI KËRKIMOR I MJEKËSISË USHTARAKE IBBANI ZEF
INSTITUTI PËR MËSIMIN DHE EDUKIMIN E FËMIJËVE SHURDHMEMECË E TË VERBËR JUGA
INSTITUTI PËR SËMUNDJET E MUSHKËRIVE JOCA SLIEJNAZE
INSTITUTI TOPOGRAFIK I USHTRISË JURASIKU
INTELEKTUALIZMI JURIA
INTELIGJENCIA POPULLORE JUSTINIANI I
INTENDENCA E UNÇSH L’ALBANESE D’ITALIA
INTENSIFIKIMI I BUJQËSISË L’INDËPENDANCE ALBANAISE
INTERNACIONALIZMI PROLETAR LA NAZIONE ALBANESE
INVALIDITETI LAPIANA MARKO
INVESTIMET THEMELOME LABEATËT
ISAI HEKURAN LABËRIA

Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/fjalori-enciklopedik-shqiptar-1985
"Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41