Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)

  FESH
UREJA VALIU
URIMET VALLET LABE TË BURRAVE
UROLOGJIA VALLET POPULLORE
UROVI VALLËZON SHQIPËRIA
USKANA VALLJA ARBËRESHE
USHQIMET PËR GJËNË E GJALLË VALLJA ÇAMIKO
USHQIMI SOCIAL VALLJA DARDHARE
USHTIMA E MALEVE VALLJA E MBJELLJES
USHTRIA VALLJA E SHOTËS
UZINA VAQARI
UZINA E BAKRIT KUKËS VARGËZIMI I PRODHIMIT
UZINA E BAKRIT RUBIK VARGMALI I KORABIT
UZINA E FERROKROMIT BURREL VARIBOBA JUL
UZINA E GOZHDËVE DHE E BULONAVE KAVAJË VAROSHI
UZINA E INSTRUMENTEVE ABRAZIVE, TIRANË VARVARICA RAMIZ
UZINA E IN STRUMENTE VE PETRO PAPI KORÇË VARREZAT
UZINA E LËNDËVE PLASTIKE LUSHNJE VARREZAT E DËSHMORËVE
UZINA E PËRPUNIMIT TË THELLË TË NAFTËS BALLSH VARREZAT E DËSHMORËVE TË KOMBIT
UZINA E PJESËVE TË NDËRRIMIT PËR INDUSTRINË TEKSTILE VASA PASHKO
UZINA E POSTËTELEKOMUNIKACIONEVE TIRANË VASI THEMO
UZINA E PRODHIMEVE TË AZOTUARA GOGO NUSHI FIER VASHTËMIA
UZINA E RADIOTELEVIZORËVE DURRËS VATERPOLI
UZINA E SODËS DHE PVC VLORË VATRA
UZINA E SUPERFOSFATIT LAÇ VATRA E KULTURËS
UZINA E TELAVE DHE E KABLLOVE ELEKTRIKE SHKODËR VATRA E RINISË
UZINA ELEKTROMJEKËSOKE TIRANË VAVAKO DHIMITËR
UZINA ENVER TIRANË VDEKJA
UZINA MEKANIKE BUJQËSQRE DURRËS VEGLAT MUZIKORE POPULLORE
UZINA MEKANIKE BUJQËSORE KORÇË VEGJA
UZINA MEKANIKE DINAMO TIRANË VEIPI RIZA
UZINA MEKANIKE DRINI SHKODËR VELA
UZINA MEKANIKE E GJEOLOGJISË TIRANË VELÇA
UZINA MEKANIKE E KOMBINATIT METALURGJIK ÇELIKU I PARTISË VELÇANI
UZINA MEKANIKE E NAFTËS PATOS VELEÇIKU
UZINA MEKANIKE E NAFTËS QYTETI STALIN VELENXA
UZINA METALIKE GJIROKASTËR VELESHNJA
UZINA PARTIZANI TIRANË VELESHNJA ZYLYFTAR
UZNOVA VELIPOJA
VAJGAND GUSTAV VENDBANIMET
VAJI I ULLIRIT VENIZELLOS ELEFTERIOS
VAJRAT BIMORE VENOMET
VAJRAT LUBRIFIKUESE VEPRIMET LUFTARAKE TË GJERGJ KASTRIOTIT NË ITALI
VAJZA VEQILHARXHI NAUM
VAKËFI VERA
VAKSINAT VERA KALLMET
VALAMARA VERA SHESH
VALBONA VERA VLOSH
VALENCA XHOVANI VEROQJA
VALËSHI VERMOSHI
VALIASI VEKRIA

Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/fjalori-enciklopedik-shqiptar-1985
"Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41