Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)

  FESH
ORGANIZIMI SOCIALIST I PUNËS PAPAPANO 
ORGANIZIMI USHTARAK PAPARISTO KOLË
ORIKUMI PAPI PETRO
ORIZI PAPRI
ORKESTRA PARADA USHTARAKE
ORKESTRA FRYMORE E USHTRISË POPULLORE PARAJA NË SOCIALIZËM
ORKESTRA SIMFONIKE E RADIOTELEVIZIONIT SHQIPTAR PARAROJA
ORKESTRAT FRYMORE PARASPORI
ORMAN ÇIFLIGU PARASHIKIMI I MOTIT
OROSHI PARASHUTIZMI
ORTEKËT PARAZITOLOGJIA
ORTOPEDIA E TRAUMATOLOGJIA PARIKU
OSNATI PARKU I MADH I TIRANËS
OSOJA ESTREF PAΡKU KOMBËTAR I DIVJAKËS
OSTRENI PARLAMENTI
OSTROVICA PARMENDA
OSUMI PAEQET AUTOMOBILISTIKE
OTORINOLARINGOLOGJIA PARQET E ÇLODHJES DHE TË KULTURËS
OXHAKËT FEUDALË PARQET KOMBËTARE PYJORE
PACI PARTIA KOMBËTARE
PAÇ KARL PARTIA NACIONAL—DEMOKRATE
PAÇARRIZI YMER PARTIA POLITIKE KOMBËTARE
PAFTALI PARTIZANËT
PAGA NË SOCIALIZËM PARTIZANI
PAIONËT PARTHINËT
PAJOVA PASARONI
PAKTET ITALO-SHQIPTARE TË TIRANËS PASKALI ODHISE
PALASA PASKUQANI
PALEOBOTANIKA PASURIA KOMBËTARE
PALEOCENI PASURIMI I MINERALEVE TË DOBISHME
PALEOGJENI PASURITË UJORE
PALEOGJEOGRAFIA PASHALLËKET E MËBHA SHQIPTARE
PALEOKASTRA PASHIÇ NIKOLLA
PALEONTOLOGJIA PASHKO JOSIF
PALEOZOIKU PASHTRIKU
PALESTRA PATA
PALI GASPËR PATA E EGËR
PALIKUQI HIBE PATATJA
PALLATI I MADH I KULTURËS NË TIRANË PATËLLXHANI
PALLATI I SPORTIT PATOLOGJIA MORFOLOGJIKE
PAMBUKU PATOSI
PANAIRET PATRIARKALIZMI
PANAIRET TREGTARE PATRIKANA E OHRIT
PANARITI PATRIOTIZMI SOCIALIST
PANARITI QAMIL PATSONA HALIL
PANO STEFAN PAVLLA
PANXHARI I SHEQERIT PAZARET
PANJA PAZHOKU
PAPAJANI FILIP PECI SOTIR
PAPAKRISTO SOTIR PEÇI SHEFQET

Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/fjalori-enciklopedik-shqiptar-1985
"Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018

Faqe: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41