Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)

  FESH
LËVIZJA FIZKULTURORE LIQENI I FIERZËS
LËVIZJA KOMUNISTE SHQIPTARE DHE KOMINTERNI LIQENI I OHRIT
LËVIZJA KOMUNISTE SHQIPTARE PARA FORMIMIT TË PKSH LIQENI I SHKODRËS
LËVIZJA MARKSISTE-LENINISTE BASHKËKOHORE LIQENI I ULËZËS
LËVIZJA PUNËTORE GJATË PUSHTIMIT FASHIST TË VENDIT LIQENI I VAUT TË BEJËS
LËVIZJA SULMUESE LIR EDUARD
LËVIZJA TEATRORE AMATORE LIRI
LËVIZJET IDEOLOGJIKE PËR THELLIMIN E REVOLUCIONIT SOCIALIST LIRI E SHQIPËRISË
LIBERALIZMI LIRIA KOMBËTARE
LIBOFSHA LIRIJA
LIBOHOVA LIRIKA POPULLORE
LIBRAZHDI LISI
RRETHI I LIBRAZHDIT LIS-PATROSI
LIBRAZHD-KATUNDI LISTERIOZA
LIBRETI LIVADHET
LIBRI LIVADHJA
LIBURNËT LIVI TIT
LICEU KOMBËTAR I KORÇËS LJOSHA PJETËR
LIDHJA BALLKANIKE LOGORECI MATI
LIBURNËT LOGORI LONI
LICEU KOMBËTAR I KORÇËS LOJËRAT POPULLORE
LIDHJA BALLKANIKE LOKALITETI
LIDHJA E KOMBEVE LOKJA MRIKË
LIDLIJA E LEZHËS LOKOMOTIVA
LIDHJA E SHKRIMTARËVE DHE E ARTISTËVE TË SHQIPËRISË LONGARI
LIDHJA KOMBËTARE LONGFELOU
LIDHJA ORTHODHOKSE LOPA
LIDHJA SHQIPTARE E PEJËS LOREKJO ANSELMO
LIDHJA SHQIPTARE E PRIZRENIT LOZHANI
LIDHJET E MËSUESVE LUARASI
LIGJET E PËRGJITHSHME TË REVOLUCIONIT SOCIALIST E TË NDËRTIMIT TË SOCIALIZMIT LUARASI KRISTO
LIGJET EKONOMIKE TË SOCIALIZMIT LUARASI PETRO NINI
LIGJI LUARASI SKËNDER
LIGJI EKONOMIK THEMELOR I SOCIALIZMIT LUBONJA DILAVER XHELADIN
LIK UILJAM MARTIN LUBONJA XHAFER
LIMONI LUCA
LINAJ LUÇI NURI
LINDJA LUFTA ANTIFASHISTE NACIONALÇLIRIMTARE E POPULLIT SHQIPTAR
LINI LUFTA E ARBANËS
LINJA LUFTA E DIBRËS
LIQENASI LUFTA E DRASHOVICËS
LIQENET LUFTA E DYTË BOTËRORE
LIQENET E DUMRESË LUFTA E GËZIQIT
LIQENET E LURËS LUFTA E GJORMIT
LIQENET E PRESPËS LUFTA E KLASAVE
LIQENI I BUTRINTIT LUFTA E KODRËS SË KUQE
LIQENI I FIERZËS LUFTA E KONISPOLIT
LIQENI I OHRIT LUFTA E KOPLIKUT
LIQENI I SHKQDRËS LUFTA E KRUJËS
LIQENI I BUTRINTIT LUFTA E LESKOVIKUT

Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/fjalori-enciklopedik-shqiptar-1985
"Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41