Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)

  FESH
MALI I HEKURAVE MARUBI
MALI I LOPËS MARULJA
MALI I LUNXHËRISË MARRËDHËNIET SOCIALISTE NË PRODHIM
MALI I MIÇANIT MARRËVESHJA E MONCËS
MALI I POLISIT MARRËVESHJA E MYRCSHTEGUT
MALI I SKËNDERBEUT MARRËVESHJA E RAIHSHTADIT
MALI I SHENJTIT MARRËVESHJA TITONI-VENIZELLO
MALI I SHPATIT MARRËVESHJET ITALO-SHQIPTARE
MALI I THATË MASAKRA E BOROVËS
MALI ME GROPA MASAKRA E 4 SHKURTIT
MALIGKADI MASAKRA E MANASTIRIT
MALINDI MASTORA THEODHORI
MALIQI MASHANI
MALLAKASTRA MASHI ENGJËLL
MALLI NË SOCIALIZËM MASHKULLORA
MALLKIMET MATEMATIKA
MALLRAT E KONSUMIT MATERIALET E NDËRTIMIT
MAME MISTO MATERIALIZMI DIALEKTIK DHE HISTORIK
MAMINASI MATI
MAMURRASI RRETHI I MATIT
MANASTIRI I ARDENICËS MATOHITI MUSTAFA
MANATIA MATRAXHIU EMIN
MANÇO TODO MATKËNGA LEKË
MANDARINA MAVROVA
MANËSI HIDËR MAZE KANAN
MANI MAZL NDOC
MANI SALI MAZREKU
MANUSHAQJA E DUKAGJINIT MAZHANJI
MANZA MBARËSHTIMI I KAFSHËVE
MAO CE DUN MBATHJA E TOKËS
MAQEDONIA E LASHTË MBËSHTETJA NË FORCAT E VETA
MAQELLARA MBISHKODRA
MAREJA MBJELLJA
MARGARINA MBLEDHËS TË HERSHËM TË FOLKLORIT SHQIPTAR
MARGEGAJ MBLEDHJA E BUKURESHTIT
MARGËLLIÇI MBLEDHJA E CEPOS
MARIKAJ MBLEDHJA E DYTË E KËSHILLIT ANTIFASHIST NACIONALÇLIRIMTAR
MARINËZA MBLEDHJA E MUKJES
MARJANI MBLEDHJA E PËRFAQËSUESVE TË GRUPEVE KRYESORE KOMUNISTE PËR THEMELIMIN E PKSH
MARKGRAF FRIDRIH MBLEDHJA E PËRFAQËSUESVE TË 81 PARTIVE KOMUNISTE E PUNËTORE
MARKIAND MIKEL MBORJA
MARKO RITA MBORJA HAKI
MARKO THIMI VASIL MBRAKULLA
MARKS KARL MBRESHTANI
MARKSIZËM-LENINIZMI NË SHQIPËRI MROJTJA E BIMËVE
MARKU DILA MBROJTJA E HOTIT DHE E GRUDËS
MARTANESHI MBROJTJA E PLAVËS DHE E GUCISË
MARTESA MBOJTJA E ULQINIT
MARTINI NDOC MBROJTJA KOMBËTARE
MARTINI XHOXHI MBROJTJA KUNDËRAJRORE

Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/fjalori-enciklopedik-shqiptar-1985
"Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41