Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)

  FESH
MUZIKA INSTRUMENTALE NDËRMARRJA TREGTARE USHQIMORE
MUZIKA PËR FËMIJË NDËRMARRJET BUJQËSORE
MUZIKA POPULLORE NDËRMARRJET E BONIFIKIMIT
MUZIKA POPULLORE QYTETARE NDËRMARRJET E NDËRTIMIT
MUZIKA SIMFONIKE NDËRMARRJET E TREGTISË SË JASHTME
MUZIKA VOKALE NDËRMARRJET E UJËRAVE DHE TË SISTEMIMEVE
MUZINA NDËRMARRJET GJEOLOGJIKE
MYFTIU MANUSH NDËRMARRJET TREGTARE
MYTESARIFI NDËRMËNASI
MYZEQEJA NDËRTESA E KQ TË PPSH TIRANË
NACERTANIE NDËRTESAT E BANIMIT
NAÇI NAUM DHIMITËR NDËRTIMET HIDROENERGJETIKE
NAÇO NIKOLLA NDËRTIMET HIDROTEKNIKE
NAFTA NDËRTIMET INDUSTRIALE
NAFTA DHE GAZI NDËRTIMET ME ELEMENTE TË PARAPËRGATITURA
NAFTËSJELLËSIT NDËRTIMET SPORTIVE
NAIBI SULEJMART NDËRTIMET SHËNDETËSORE
NAIPI BULE NDËRTIMET SHKOLLORE
NAJDENI SAID NDËRTIMET SHOQËRORE
NARTA NDËRTIMI
NASKA KOZMA NDËRTIMI I BANESAVE ME NDIHMESË VULLNETARE
NATO NDËRTIMI I MINIERAVE
NDARJA ADMINISTRATIVE TOKËSQRE NDËRTIMI I PLOTË I SHOQËRISË SOCIALISTE
NDËRFUSHASI NDËRTUESI
NDËRGJEGJJA SOCIALISTE NDËRZIMI
NDËRLIDHJA E UNÇSH NDIHMËSGJYQTARËT
NDËRMARRJA BUJQËSORE ENVER HOXHA PLASË NDOJA FRANO
NDËRMARRJA BUJQËSORE LUKOVA NDROQI
NDËRMARRJA BUJQËSORE 29 NËNTQRI LUSHNJË NDRYSHQET
NDËRMARRJA BUJQËSORE 8 NËNTORI MALIQ NEFROLOGJIA
NDËRMARRJA BUJQËSOSE 8 NËNTORI SUKTHI NEGOVANI PAPA KRISTO
NDËRMARRJA BUJQËSORE YLLI I KUQ KAMËZ NEMATODAT E BIMËVE BUJQËSORE
NDËRMARRJA E FURNIZIMIT TË PUNËTORËVE NEMËRÇKA
NDËRMARRJA E MONTIMEVE INDUSTRIALE NEOGJENI
NDËRMARRJA E NDËRTIMIT 21 DHJETORI TIRANË NERËNXA
NBËRMARRJA E NDËRTIMIT TË HIDROCENTRALEVE NEUROLOGJIA
NDËRMARRJA E NDËRTIMIT TË LINJAVE TË TENSIONIT TË LARTË NË NJËRËN DORË KAZMËN, NË TJETRËN PUSHKËN
NDËRMARRJA E PËRHAPJES SË LIBRIT NË SHËRBIM TË POPULLIT
NDËRMARRJA E PËRPUNIMIT TË DRURIT FUSHË-ARRËZ NËNA DHE FËMIJA
NDËRMARRJA E PRODHIMEVE ARTISTIKE MIGJENI TIRANË NËNSHATI
NDËRMARRJA E PRODHIMEVE FARMACEUTIKE NËNSHKODRA
NBËRMARRJA E QILIMAVE KORÇË NËNTORI
NBËRMARRJA INDUSTRIALE SOCIALISTE NGA THESARI I ARKITEKTURËS SONË
NDËRMARRJA KIMIKE DUMSËS NGURRËZA
NDËRMARRJA RSUGA-URA NGJALA
NDËRMARRJA SHTETËRORE SOCIALISTE NIKAIA
NDËRMARRJA TREGTARE E ARTIKUJVE INDUSTRIALË NIKAJ NDOC
NDËRMARRJA TREGTARE E ASTIKUJVE TË NDRYSHËM NIKAJ-MËRTURI
NDËRMARRJA TREGTARE E FRUTAVE DHE PERIMEVE NIKELI
NDËRMARRJA TREGTARE E USHQIMIT SOCIAL NIKLA

Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/fjalori-enciklopedik-shqiptar-1985
"Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41