Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)

  FESH
QENI RAJA
QEPA RAJONIZIMI FITOGJEOGRAFIK
QEPAROI RAJONIZIMI FIZIKO-GJEOGRAFIK
QERAMIKA RAJONIZIMI HIDROGJEOLOGJIK
QERAMIKA ARTISTIKE RAJONIZIMI KLIMATIK
QERSHIA RAJONIZIMI SIZMIK
QERRETI RAJONIZIMI TEKTONIK
QESARATI RAJONIZIMI SIZMIK
QESTORATI RAKIA
QEVERIA DEMOKRATIKE E SHQIPËRISË RAKITI
QEVERIA E PËRKOHSHME E VLORËS RAMA SADIK
QEVERITË KUISLINGE RAMADANI FAHRI
QËNDRESA E POPULLIT SHQIPTAR KUNDËR AGRESIONIT FASHIST ITALIAN RAMIÇA
QËNDRESA NË BURGJET DHE NË KAMPET E PËRQËNDRIMIT E TË SHFAROSJES RAPSODI TË NJË POEME SHQIPTARES
QILIMAT RASSEGNA ITALO-ALBANESE
QIMËZA E MUSHKËRIVE RAVGNIKU
QINAM-RADOVICKA REALGARI
QINAMI HASAN REALIZMI
QIQI ILIA REALIZMI SOCIALIST
QIRAJA REÇI
QIRJAZI GJERASIM REFORMA
QIRIAZI GJERGJ REFORMA AGRARE
QIRIAZI PARASHQEVI REFORMA AGRARE ZOGISTE
QIRIAZI SEVASTI REFORMA ARSIMORE
QITJA SPORTIVE REFORMA MONETARE
QYMYRI BITUMINOZ REGJIMI I KURSIMIT
QYMYRI I DRURIT REGJIMI JURIDIK I TOKËS
QYMYRI KOK REGJIMI ZOGIST
QYTET-MUZE REGJISTRI DETAR SHQIPTAR
QYTETET REGJISURA
QYTETI STALIN REHOVA
RACIONALIZIMI REJ LEON
RADANJI REKA ADEM
RADËSHI REKUIZIMET
RADIOAKTIVITETI RELA JOSIF
RARIOAMATORIZMI RELIEVI
RADIO-GJIROKASTRA REMASI
RADIO-KORÇA RENCI
RADIO-KUKËSI RENDI JURIDIK
RADIONDËRLIDHJA RENDIMENTI I PUNËS
RADIO-SHKODRA RENTABILITETI I EKONOMISË KOMBËTARE
RADIOT REPARACIONET
RADIQTELEVIZIONI SHQIPTAR REPARTI
RADIO-TIRANA REPARTI I INSPEKTIMIT DHE SHPËTIMIT TË MINIERAVE
RADOHINA REPISHTI
RADOKALI REPSI
RADOMI REPUBLIKA
RADHIMA REPUBLIKA E MIRDITËS
RAGUZA REPUBLIKA POPULLORE E SHQIPËRISË
RAINHOLD KARL REPUBLIKA POPULLORE SOCIALISTE E SHQIPËRISË

Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/fjalori-enciklopedik-shqiptar-1985
"Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018

Faqe: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41