Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)

  FESH
E ARDHURA NETO E CENTRALIZUAR NGA KOOPERATIVAT BUJQËSORE EORDEJTË
E ARDHURA NETO E NDËRMARRJES EPIDEMIA
E DREJTA ADMINISTRATIVE EPIDEMIOLOGJIA
E DREJTA CIVILE EPIFITIA
E DREJTA E PUNËS EPIGRAFIA
E DREJTA FAMILJARE EPIKA POPULLORE
E DREJTA KANONIKE EPIRI
E DREJTA KOOPERATIVISTE EPIRI I RI
E DREJTA KUSHTETUESE EPIRI I VJETËR
E DREJTA NË SHTETIN E PAVARUR SHQIPTAR EPITAFI I GLLAVINICËS
E DREJTA PENALE EPIZOOTITË E KAFSHËVE
E DREJTA PROCEDURALE CIVILE ERA
E DREJTA PROCEDURALE PENALE ERËZAT
E DREJTA SOCIALISTE ERINDI
E DREJTA ZAKONORE SHQIPTARE ERSEKA
E DHJETA ERZENI
E VËRTETA ESNAFET
E VËRTETA MBI SHQIPËRINË DHE SHQIPTARËT ESTETIKA
EDUKIMI KOMUNIST ESTRADA
EFEKTIVITETI EKONOMIK ESTRADA E USHTABIT
EFTIMIU VIKTOR ETERNITI
EKINOKOKOZA ETIMOLOGJIA E GJUHËS SHQIPE
EKONOMIA KOMUNALE ETNOGRAFIA
EKONOMIA POLITIKE – KAPITALIZMI ETNOGRAFIA SHQIPTARE
EKONOMIA POLITIKE – SOCIALIZMI ETNOGJENEZA E SHQIPTARËVE
EKONOMIA POLITIKE E SOCIALIZMIT EUKALIPTI
EKONOMIA SOCIALISTE EUROKOMUNIZMI ËSHTË ANTIKOMUNIZËM
EKSPEDITA E VUÇO PASHËS EVAPORITET
EKSPEDITA OSMANE KUNDËR KELMENDIT EVIDENCA EKONOMIKE
EKSPEDITA OSMANE KUNDËR MALËSISË SË MADHE EVRENOZËT
EKSPERTIZA VETERINARE FABRIKA
EKSPORTI FABRIKA E CIGAREVE TELAT NOGA DURRËS
EKSPOZITA KOMBËTARE E KULTURËS POPULLORE FABRIKA E ÇIMENTOS V.I.LENIN VLORË
EKSPOZITA SHQIPËRIA SOT  FABRIKA E GOMËS KOZMA NUSHI E BUKRËS
ELBASANI FABRIKA E KËPUCËVE TIRANË
RRETHI I ELBASANIT FABRIKA E LETRËS LEZHË
ELBI FABRIKA E LËKURËVE DHE KËPUCËVE KORÇË
ELEKTRIFIKIMI FABRIKA E LLAMPAVE ELEKTRIKE VLORË
ELEKTROMETRIA FABRIKA E PËLHURAVE SHKODËR
EMANCIPIMI I GRUAS FABRIKA E QELQIT DHE E XHAMIT KAVAJË
EMETIMI I BANKËNOTAVE FAKULTETI EKONOMIK
EMULACIONI SOCIALIST FAKULTETI I AGRONOMISË
ENERGJETIKA FAKULTETI I EKONOMISË AGRARE
ENËT SHTËPIAKE FAKULTETI I GJEOLOGJISË DHE I MINIERAVE
ENGELS FREDERIK FAKULTETI I HISTORISË E I FILOLOGJISË
ENGJËLLI PAL PJETËR FAKULTETI I INXHINIERISË MEKANIKE DHE ELEKTRIKE
ENKELEJTË FAKULTETI I INXHINIERISË SË NDËRTIMIT
ENTI AUTONOM I DRITHËRAVE FAKULTETI I MJEKËSISË
ENTOMOLOGJIA FAKULTETI I PYJEVË
EOCENI FAKULTETI I SHKENCAVE TË NATYRËS

Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/fjalori-enciklopedik-shqiptar-1985
"Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018

Faqe: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41