Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)

  FESH
PEDAGOGJIA PËRFAQËSIA DIPLOMATIKE
PEDERSEN HOLGER PËRFAQËSIA KONSULLORE
PEDIATRIA PËRGATITJA LUFTARAKE
PEDOLOGJIA PËRGATITJA SHTETËRORE CIVILE
FEIZAZHI PERKTHIMET
PEJA PËRKUJTIMORET
PEKMEZI PËRLIÇEV GRIGOR
PEKMEZI GJERGJ PËRLINDJA E SHQIPËNIËS
PELAGONIA PËRLINDJA SHQIPTARE
PELIKANI PËRMBARIMI
PELIONI PËRMBLEDHJE STUDIMESH
PELLAZGËT PËRMETI
PELLAZGU RRETHI I PËRMETIT
PELLAZGJISHTJA PËRMIRËSIMI GJENETIK
PELLGU I DELVINËS PËRPARA
PELLGJET UJËMBAJTËSE ARTEZIANE PËRPARIMI
PEMËT PËRPJEKJA SHQIPTARE
PEMËTARIA PËRPUNIMI I NAFTËS
 PENESTËT PËRQENDRIMI I PRODHIMIT
PENTARI PËRSHËNBETJET
PEQINI PËRVOJA E PËRPARUAR
PERANDORIA BIZANTINE DHE SHQIPTARËT PËRRALLA
PERËNDESHA E BUTRINTIT PËRRENJASI
PERHONDIA PËRROI I HOLTËS
PERIDOTITI PËRROI I THATË
PERIMET PICARI
PERIMTARIA PICARI ÇELO
PERISTERI PILO PIJET ALKOOLIKE
PERIUDHA E KALIMIT NGA KAPITALIZMI NË KOMUNIZËM PIJET FRESKUESE
PERKOJA PIKTURA
PERLATI PIKTURA MURORE
PERLITI PINGPONGU
PERMIANI PIONIERËT
5 MAJI PIONIERI
PESHËNGRITJA PIQERASI
PESHKËPIA PIRGU
PESHKIMI PIRITI
PESHKOPIA PIRUSTËT
PESHKU PIRROJA
PESHQIT PISKALI
PETRANI PISKOVA
PETRELA PISTA
PETROGRAFIA PISHA
PETROLOGJIA PISHAJ
PETROTA GAETANO PISHINA
PEZA PISHKASHI
PEZA MYSLIM PJELLORIA E KAFSHËVE SHTËPIAKE
PËLLUMBARI PJEPRI
PËLLUMBI I EGËR PJESHKA
PËR MBROJTJEN E ATDHEUT PLANET RREGULLUESE TË QYTETEVE

Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/fjalori-enciklopedik-shqiptar-1985
"Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018

Faqe: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41