Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)

  FESH
SHKOLLA NORMALE E ELBASANIT SHPALLJA E PAVARËSISË
SHKOLLA NORMALE E SHOQËRISË BRITA SHPATA GJIN BUA
SHKOLLA SHQIPE E PRIZRENIT SHPATARAKU KONSTANDIN
SHKOLLA SHQIPE E VASHAVE NË KORÇË SHPATI
SHKOLLA TREGTARE E VLORËS SHPELLA E BËNJËS
SHKOLLAT E LARTA SHPELLA E DRAGOBISË
SHKOLLAT E MESME ARTISTIKE SHPELLA E GADIMËS
SHKOLLAT E MESME BUJQËSORE SHPELLA E HAXHI ALISË
SHKOLLAT E MESME INDUSTRIALE SHPELLA E LEKË PETËS
SHKOLLAT E MESME MJEKËSQRE SHPELLA E NEZIRIT
SHKOLLAT E MESME PEDAGOGJIKE SHPELLA E PIRO GOSHIT
SHKOLLAT E MESME TEKNOLOGJIKE SHPELLA E VANISTRËS
SHKOLLAT E MESME TË ARSIMIT TË PËRGJITHSHËM SHPELLA E VELÇËS
SHKOLLAT E MESME TË BASHKUARA SHPELLAT
SHKOLLAT E MESME TË GJEOLOGJISË DHE TE MINIERAVE SHPENDËT
SHKOLLAT E MESME TË GJUHËVE TË HUAJA SHPENDËT GRABITQARË
SHKOLLAT E MESME TË MJESHTËRISË SPORTIVE SHPENDËT SHTEGTARË
SHKOLLAT E MESME TË NDËRTIMIT SHPENDI MEHMET
SHKOLLAT E ULËTA PROFESIONALE SHPENZIMET BUXHETORE
SHKOLLAT PA SHKËPUTJE NGA PUNA SHPENZIMET E QARKULLIMIT
SHKOLLAT TETËVJEÇARE SHPENZIMET SHTETËRORE
SHKOLLAT USHTRIMORE SHPËRBLIMI I PUNËS NË EKONOMITË BUJQËSORE SOCIALISTE
SHKOPETI SHPËRNDARJA SIPAS PUNËS
SHKOPI SHPËRNDARJA TERRITORIALE E INDUSTRISË
SHKORRETET ALPINE SHPËRTHIMET MASTVE
SHKOZA SHPIKJET DHE RACIONALIZIMET
SIIKRELI DASHO SHPIMI I PUSEVE
SHKREPËSET SHPIRAGU
SHKREPTIMA SHPNESA E SHQYPENIS
SHKRIFËRIMET SHPRESA
SHKRIMET E PARA SHQIPE SHPRESA KOMBËTARE
SHKRITORET SHPRONËSIM
SHKRONJËTORE E GJUHËSË SHQIP SHPUZA SELIM
SHKUMBINI SHQEMJA
SHKUPI SHQERIA
SKKURRET SHQIPËRIA
SHLLAKU SHQIPËRIA Ç’KA QENË, Ç’ËSHTË E Ç’DO TË BËHET
SHMILI SHQIPËRIA E RE
SHNUM SHQIPËRIA SOT
SHOQATA E GJAHTARËVE DHE E PESHKATARËVE SPORTIVË SHQIPËTARI
SHOQËRI E TË SHTYPURIT SHKRONJA SHQIP SHQIPONJA
SHOQËRIA AGIMI SHQIPTARËT NË RS TË MALIT TË ZI
SHOQËRIA E PËRGJITHSHME ELEKTRIKE E KORÇËS SHQIPTARËT NË RS TË MAQEDONISË
SHOQËRIA E ZEZË PËR SHPËTIM SHQIPTARËT NË SERBI
SHOQËRIA LIRA SHQIPTARI GJOK
SHOQËRIA PUNA E KORÇËS SHQIPTARI I AMERIKËS
SHOQËRIA PUNA E NAFTËTARËVE SHQIPTARJA E RE
SHOQËRITË PUNËTORE SHQIPTARKA
SHOSHI SHQOPA
SHOVINIZMI SHQYPEJA E SHQYPËNIS

Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/fjalori-enciklopedik-shqiptar-1985
"Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41