Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)

  FESH
GURSHQIPE GJINI MARK
GURRA GJINIA
GURRA E PROGONATIT GJIPSI
GURRA MILTO SOTIR GJIRI I DRINIT
GURRASI GJIRI I DURRËSIT
GUSHA GJIRI I FTELIAS
GJADRI GJIRI I LALËZIT
GJADRI GJOVALIN GJIRI I PANORMËS
GJAHU GJIRI I RODONIT
GJAKMARRJA GJIRI I SARANDËS
GJAKOVA GJIRI I SPILESË
GJAKOVA TAHIR EFENDI GJIRI I SHËNGJINIT
GJAKU GJIRI I VLORËS
GJALLICA E LUMËS GJIROKASTRA
GJARPËRINJTË RRETHI I GJIROKASTRES
GJASHTA GJIROKASTRITI GRIGOR
GJEÇOVI SHTJEFËN KOSTANDIN GJITARËT
GJEDHI GJOCAJ
GJEGJANI GJOKA MARTIN
GJELBËRIMI L QENDRAVE TË BANUARA GJOKA NDREC NDUE
GJELI I DETIT GJOKA PJETËR
GJELI I EGËR GJOKAJ
GJELLËTARIA POPULLORE GJOLEKA ZEJNEL
GJELLËTORET GJOLIKU JAHO
GJENDJA CIVILE GJON VLADIMIRI
GJENETIKA GJONMI
GJENOCIDI GJONOMADHI
GJEODEZIA GJORICA
GJEOFIZIKA GJORMI
GJEOGRAFIA GJUCA
GJEOGRAFIA E BIMËVE GJUETIA
GJEOKIMIA GJUHA JONË
GJEOLOGJIA GJUHA LETRARE SHQIPE
GJEOLOGJIA DETARE GJUHA SHQIPE
GJEOLOGJIA E NAFTËS GJUHA SHQIPE DHE LETËRSIA NË SHKOLLË
GJEOLOGJIA INXHINIERIKE GJUHËSIA SHQIPTARE
GJERBËSI GJUHËT INDOEVROPIANE
GJERGJEVICA AGUSH GJUKA SALI
GJERGJI GJIN GJYKATA E LARTË E RPSSH
GJËEGJËZAT GJYKATA NBËRKOMBËTARE E HAGËS
GJËMA GJYKATA POPULLORE
GJIKA ELENA GJYLBEGU NAIM
GJILANI GJYQET E POPULLIT
GJIMNASTIKA GJYQET PARTIZANE
GJIMNAZI I GJIROKASTRËS GJYQI SPECIAL
GJIMNAZI I SHTETIT SHKODËR GJYQTARËT POPULLORË
GJIMNAZI I TIRANËS HADRIANOPOLI
GJINAJ HAKMARRJA
GJINARI HALILI
GJINESHTRA HALILI DHE HAJRIA

Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/fjalori-enciklopedik-shqiptar-1985
"Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41