Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)

  FESH
HOXHË KADRIU INDUSTRIA E LËKURËVE DHE E KËPUCËVE
HOXHI KOTO INDUSTRIA E LËNDËVE PLASTIKE
HRUSHOV NIKITA SERGEIEVIÇ INDUSTRIA E MATERIALEVE TË NBËRTIMIT
HRUSHOVIANËT INDUSTRIA E MISHIT
HUATË E BRENDSHME SHTETËRORE INDUSTRIA E MOBILIEVE
HUDHRA INDUSTRIA E NAFTËS DHE E GAZIT
HUMAMZMI INDUSTRIA E PIJEVE
HUMANIZMI SOCIALIST INDUSTRIA E QELQIT
HUNJADI JANOSH INDUSTRIA E QERAMIKËS
HURMA INDUSTRIA E QUMËSHTIT
HYRIETI INDUSTRIA E QYMYRGURIT
HYSO MUÇO INDUSTRIA E RËNDË
I FONI TIS AIVANIAS INDUSTRIA E SAPUNIT
IARA INDUSTRIA E SHEQERIT
IBALLA INDUSTRIA E TRIKOTAZHIT
IBRA ALI INDUSTRIA E TULLAVE DHE E TJEGULLAVE
LDEALISTI INBUSTRIA E VAJRAVE
IDEOLOGJIA SOCIALISTE INDUSTRIA E VERËS
IDROMENO KOLË INDUSTRIA E VESHJEVE
IKONAT INDUSTRIA E YNDYRNAVE
IKONOSTASI INBUSTRIA ELEKTRONIKE
IKTIOLOGJIA INDUSTRIA ELEKTROTEKNIKE
III I ARBRESHVET INDUSTRIA KIMIKE
ILIRËT INDUSTRIA MEKANIKE
ILIRËT DHE ILIRIA TE AUTORËT ANTIKË INDUSTRIA MINERARE
ILIRIA INDUSTRIA POLIGRAFIKE
ILIRIKU INDUSTRIA TEKSTILE
ILLIRISHTJA INDUSTRIA USHQIMORE
ILUMINIZMI NË SHQIPËRI INDUSTRIA USHTARAKE
ILLYRIA INDUSTRIALIMPEKS
ILLYRISCH — ALBANISCLIE FORSCHUNGEN INDUSTRIALIZIMI SOCIALIST
LMPERIALIZMI DHE REVOLUCIONI INFORMATIKA
IMPIANTET E FTOHJES INGRIZI SHTJEFËN
IMPORTI ENSEKTET
IMUNOLOGJIA INSPEKTIMI I SHTETIT
INCIDENTI I KANALIT TË KORFUZIT INSPEKTORATI HEKURUDHOR
INDUSTRIA INSPEKTORATI I PAJISJEVE NËN PRESION
INDUSTRIA E ALKOOLIT INSPEKTORATI I SIGURIMIT TEKNIK
INDUSTRIA E BAKRIT INSPEKTORATI SANITAR SIITETËROR
INDUSTRIA E BIRRËS INSTITUCIONET FETARE
INDUSTRIA E BLOJËS INSTITUCIONET KULTURORE
INDUSTRIA E ÇIMENTOS INSTITUTI FEMËROR I TIRANËS
INDUSTRIA E DRURIT INSTITUTI HIDROMETEOROLOGJIK
INDUSTRIA E DUHANIT DHE E CIGAREVE INSTITUTI I DUHANIT
INDUSTRIA E GOMËS INSTITUTI I ENERGJETIKËS
INDUSTRIA E HEKUR-NIKELIT INSTITUTI I FIZIKËS BËRTHAMORE
INDUSTRIA E KONSERVAVE INSTITUTI I GJUHËSISË DHE I LETËRSISË
INDUSTRIA E KROMIT INSTITUTI I HISTORISË
INDUSTRIA E LEHTË INSTITUTI I HISTORISË DHE I GJUHËSISË
INBUSTRIA E LETRËS INSTITUTI I KËRKIMEVE BUJQËSORE LUSHNJË

Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/fjalori-enciklopedik-shqiptar-1985
"Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018

Faqe: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41