Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)

  FESH
DIVIZIONI IV SULMUES I UNCSH DRENOVA
DIVIZIONI V SULMUES I UNCSH DRINI
DIVIZIONI VI SULMUES I UNCSH DESNI I BARDHË
DIVIZIONI VII SULMUES I UNCSH DRINI I LEZHËS
DIVIZIONI VIII SULMUES I UNCSH DRINI I ZI
DIVJAKA DRINO
DJATHI DRISHTI
DJERSA E BUJKUT DRITA
DOBRAÇI DRITA-DITURIA
DOBRENJI DRITAJ
DOÇI GJOK DRITHASI
DOÇL PRENG DRITHËRAT
DODA PRENG BIB BRIZA
DODA XHEVDET DROGAT ORIENTALE
DODE PETRO DROPULLI
DODONA DRURËT
DOGANAT DUÇI MILO
DOKUNIENTE KRYESORE TË PPSH BUHANASI
DOKUMENTE TË ORGANEVE TË LARTA TË PUSHTETIT DUHANI
DOKUMENTE TË SHTABIT E TË KOMANDËS SË PËRGJITHSHME TË UNÇSH DUKAGJINËT
DOLOMITI DUKAGJINI
DOMATJA DUKAJ
DOMGJONI BUKASI
DOMNI DUKATI
DONOFKOSA DUMI INAJETE
DORËSHKRIMI I KIEUTIT DUMREJA
DORËZI DUNAVECI
DORSA VINCENC DUNICA
DORUNTINA DUNITI
DOVOLANI DURAKU EMIN
DOZON OGYST DURHAM EDIT
DRAGOI DURI MIHAL
DRAGOSTUNJA DURRËSI
DRAGOTI RRETHI I DURRËSIT
DRAMATURGJIA DUSHANI STEFAN
DRAPËR E ÇEKAN DUSHI HAJDAR
DRASHOVICA DUSHKAJAT
DRASHOVICA 1920-1943 DUSHKARAKU
DREJTËSIA DUSHKU
DREJTËSIA POPULLORE DUSHMANËT
DREJTIMI EKONOMIK ME LLOGARI MË VETE I NDËRMARRJES SOCIALISTE DHËMBELI
DREJTORIA E EDUKIMIT SHËNDETËSOR DHËRMIU
DREJTORIA E HIGJIENËS DHE EPIDEMIOLOGJISË DHIA
DREJTORIA E KONTROLLIT PËR SHFRYTËZIMIN E MJETEVE TË TRANSPORTIT DHIA E EGËR
DREJTORIA E KONTROLLIT TË MJETEVE MATËSE DHIMITRI I ARBËRIT
DREJTSHKRIMI I GJUHËS SHQIPE 10 KORRIKU
DREJTSHQIPTIMI I GJUHËS SHQIPE DHOKSATI
DREKALI LALA DHOMA E TREGTISË
DRENICA DHROVJANI
DRENIMI E ARDHURA NETO E CENTRALIZUAR E SHTETIT

Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/fjalori-enciklopedik-shqiptar-1985
"Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018

Faqe: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41