Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)

  FESH
HALILI ZEQIR HIBRIDIZIMI
HAN JOHAN GEORG FON HIDA SALI
HANET HIDJA
HARABELI HIDO VASIL
HARAÇI HIDRAULIKA
HARAPI ZEF HIDROBIOLOGJIA
HARDHIA HIDROCENTRALI DRITA E PARTISË
HARF ARNOLD FON HIDROCENTRALI ENVER HOXHA
HARTA GJEOLOGJIKE E SHQIPËRISËS HIDROCENTRALI FREDERIK ENGELS
HARTA HIDROGJEOLOGJIKE E SHQIPËRISË HIDROCENTRALI I VAUT TË DEJËS
HARTA TEKTONIKE E SHQIPËRISË HIDROCENTRALI J. V. STALIN
HARTAT BUJQËSORE HIDROCENTRALI KARL MARKS
HARTAT GJEOGRAFIKE HIDROCENTRALI V. I. LENIN
HARTAT GJEOLOGJIKE HIDROELEKTROENERGJETIKA
HARTAT TOPOGRAFIKE HIDROGRAFIA
HARTOGRAFIA HIDROGJENI
HASA MET HIDROGJEOLOGJIA
HASËLLET HIDROLOGJIA
HASI HIDROTEKNIKA
HASIMI QAZIM HIDROVORËT
HASHORVA VELI HIGJIENA
HAXHIA AHMET HIGJIENA E QYTETIT
HAXHIFEZA QAMIL MUSA HIGJIENA USHQIMORE
HAXHIFILIPI THIEODHOR HIMA DERVISH
HAXHIU OSMAN HIMARA
HEKALI HIMNI I FLAMURIT
HEKALI DERVISH HIPIZMI
HEKALI RRAPO HIRI
HEKURI HISTOLOGJIA
HEKURUDHA DURRËS-ELBASAN-GURI I KUQ HISTORIA DHE GJENEALOGJIA E SHTËPISË SË MUZAKAJVE
HEKURUDHA BURRËS-TIRANË HISTORIA E ARTEVE
HEKURUDHA RROGOZHINË-FIER-VLORË HISTORIA E JETËS DHE E BËMAVE TË SKËNDERBEUT
HEKURUDHA TIRANË-SHKODËR-HANI I HOTIT HISTORIA E LETËRSISË SHQIPE
HELENAU HISTORIA E SHQIPËRISË
HELMASI HISTORIA USHTARAKE
HELMËSI HISTORIOGRAFIA
HELSHANI HISTORIOGRAFIA LETRARE SHQIPTARE
HEMATITI HOBHAUZ XHON KAM
HEMATOLOGJIA HOÇISHTI
HENDBOLLI HOMOFONIA
HEPATOLOGJIA HORIZONTI
HERBARI KOMBËTAR HORMOVA
HERBORISTIKA HOSTENI
HERODOTI HOTELET
HERONJ TË HESHTUR HOTI
HERONJTË E BATRËS HOTI I RI
HERONJTË E TOPANASË HOTI ZEF
HETEROFONIA HOTOLISHTI
HETUESIA HOXHA HYSEN
HEZEJ LEON HOXHA NEXHMIE

Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/fjalori-enciklopedik-shqiptar-1985
"Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41