Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)

  FESH
PRISHTA PUSHTIMI USHTARAK NAZIST GJERMAN
PRISHTINA PYJET
PRISHTINA HASAN PYLLËZIMI
PRISHTINA ZIJA QAFA
PRITA E POJSKËS QAFA E AGRIT
PRIVILEGJET DHË IMUNITETET DIPLOMATIKE QAFA E BORBOLECIT
PRIZRENI QAFA E BUALLIT
PRIZRENI YMER HAXHI QAFA E DEVRIES
PROBIEME EKONOMIKE QAFA E KIÇOKUT
PRODUKTI I PËRGJITHSHËM SHOQËROR QAFA E KOÇIUT
PRODHIMET ARTISTIKE QAFA E KOLÇIT
PRODHIMET E SHEQERIT QAFA E KULMAKËS
PRODHIMET PREJ XUNKTHI QAFA E LUZHËS
PROFILAKSIA QAFA E LLOGARASË
PROGONATI QAFA E MALIT
PROGONATI NIMETE QAFA E MARTËS
PROGONI QAFA E MORINËS
PROGRI QAFA E MUZINËS
PROKOPI I CEZARESË QAFA E PEJËS
PROKURORIA QAFA E PRJESKËS
PROKURORIA E PËRGJITHSHME QAFA E PRUSHIT
PPOPAGANDA FIDE QAFA E QARRIT
PROSEKU QAFA E SINJËS
PROSI SANDËR QAFA E TËTBORES
PROTOKOLLI I FIRENCES QAFA E THANËS
PROTOKOLLI I FSHEHTË DALMACO—KËLCYRA QAFA E VALBONËS
PROTOKOLLI I KORFUZIT QAFA E ZVEZBËS
PROTOKOLLI SHQIPTARO—GREK I KAPSHTICËS QAFËMURRA
PROTOKOLLI SHQIPTARO—ITALIAN QAFËSHTAMA
PROVOKACIONET E GUSHTIT 1949 QAFËZEZI
PRALLI QAFËZEZI ILO MITKË
PSARI QAMILI HAXHI
PSIKOLOGJIA QARKU
PSIKOLOGJIA SHOQËRORE SOCIALISTE QARKULLIMI BUJQËSOR
PTOLEMEU QARKULLIMI I PARASË
PUHITË QEFALIA
PUKA QEFULLI
RRETHI I PUKES QELËZA
PUKËVILË FRANSUA QELQI
PULA QELQI VULLKANIK
PULTI QEMALI ISMAIL
PULLA POSTARE QENDRA E DHËNIES SË GJAKUT
PULLUQI LLAZAR QENDRA E INFORMACIONIT DHE E DOKUMENTACIONIT SHKENCOR E TEKNIK
PUNA QENDRA E KËRKIMEVE ARKEOLOGJIKE
PUNA DREJTPËRDREJT NË PRODHIM QENDRA E KËRKIMEVE BIOLOGJIKE
PUNA NË SOCIALIZËM QENBRA E MATEMATIKËS LLOGASITËSE
PUMA VULLNETARE QENDRA KULTURORE MUZEALE NË GJIROKASTËR
PUSET E NAFTËS DHE TË GAZIT QENDRA SIZMOLOGJIKE
PUSHTETI POPULLOR QENDRAT HIDROTERMALE
PUSHTETI USHTAEAK I PRAPAVIJAVE QENDRAT SHËNDETËSORE

Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/fjalori-enciklopedik-shqiptar-1985
"Fjalori enciklopedik shqiptar (1985)," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018

Faqe: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41